17.05.2022.

Плаћање на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама DinaCard - PostCard картицама Банке Поштанска штедионица, на одложено или на рате

Народна банка Србије обавештава грађане да је компанија НИС а. д. Нови Сад, на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама омогућила плаћање горива, робе и услуга на одложено, или у две једнаке рате, без камате. Ова погодност је омогућена за кориснике DinaCard – PostCard платне картице Банке Поштанска штедионица, тако да сада више од милион корисника ове картице има могућност да без икаквих додатних трошкова плаћа на одложено или на рате на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.

Потрошачи који се определе за одложено плаћање или плаћање на рате уз DinaCard - PostCard платну картицу на бензинским станицама, приликом плаћања рачуна на каси, бирају одговарајућу опцију плаћања - период одложеног плаћања на 30 дана, или на две једнаке рате. У случају да је извршено плаћање на рате, прва рата се одлаже на 30 дана, а друга на 60 дана од  датума плаћања. Минимални износ рачуна којим потрошач остварује право на ову услугу износи  5.000 динара.

Наведена услуга је још једна у низу погодности за кориснике DinaCard картица која ће, са најнижим трошковима за процесирање трансакција за све учеснике, омогућити да DinaCard картица и даље остане први избор и трговаца и корисника платних картица.

Кабинет гувернера