latinica | english инфо сервис | садржај | речник | контакти | помоћ 

05.06.2020.

Обавештење о полагању стручног/додатног испита за стицање звања овлашћеног посредника и овлашћеног заступника у осигурању у ванредном испитном року, јул 2020. године

Полагање стручног/додатног испита за стицање звања овлашћеног посредника и овлашћеног заступника у осигурању у ванредном испитном року 2020. године биће одржано од 13. до 17. јула 2020. године у просторијама Народне банке Србије, Немањина 17, Београд.

Рок за пријављивање кандидата је до 22. јуна 2020. године. Пријаве са комплетном документацијом подносе се Народној банци Србије, Сектору за надзор над обављањем делатности осигурања, Одељење за правна питања - Група за спровођење стручних испита за стицање звања у делатности осигурања и добровољних пензијских фондова, Немањина 17, Београд.

Пријава - заступник
Пријава - посредник

Додатни испит – пријаве
Посредник – пријава
Заступник - пријава

Пријава за поновно полагање - заступник
Пријава за поновно полагање - посредник

Списак кандидата са сатницом полагања ће бити објављен на интернет страници Народне банке Србије 8. јула 2020. године.

У циљу поштовања превентивних мера за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19, на испит је потребно доћи са заштитном маском и рукавицама, примењујући социјалну дистанцу.

Важна напомена: Обавештавамо све кандидате који су се пријавили за ванредни испитни рок у марту 2020. године, а који је одложен поводом увођења ванредног стања у Републици Србији услед епидемије заразне болести Covid-19, да немају обавезу да поново достављају пријаву и документацију за овај рок.

Литература: Приручник за обуку за полагање стручног испита за стицање звања овлашћеног посредника и овлашћеног заступника у осигурању.

За све додатне информације можете се обратити Сектору за надзор над обављањем делатности осигурања, Одељење за правна питања - Групи за спровођење стручних испита за стицање звања у делатности осигурања и добровољних пензијских фондова на телефон: 011/333-8211, 333-8528 и 333-8212.

Сектор за надзор над обављањем делатности осигурања