latinica | english инфо сервис | садржај | речник | контакти | помоћ 
Заштита корисника | Народна банка Србије у служби грађана

Пошаљите коментар

 

 

Корисничко име:*
Коментар:*
Унесите код са слике:*

  Polja označena sa zvezdicom (*) su obavezna.
   

Напомена: Сваким приступом интернет презентацији www.nbs.rs или било ком њеном делу сматра се да је корисник упознат са свим правилима коришћења ових веб-страница, као и да их у целости прихвата. Народна банка Србије може у сваком тренутку да измени ова правила коришћења.

Народна банка Србије поштује приватност корисника интернет презентације, те податке о корисницима неће учинити доступним трећем лицу, осим у случају постојања законске обавезе да то учини.
Коментари се не објављују у реалном времену. Народна банка Србије задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право њиховог скраћивања. Такође, не сноси одговорност за садржину повезаних веб-страница.

Коментари који садрже говор мржње1, псовке или увреде, коментари којима се угрожава приватност неког лица или неко друго законом заштићено право, као и коментари који се не односе на текст који се коментарише – неће бити објављени.
 

 
 

 _____________

1 Према Закону о јавном информисању, забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.